Karsten Travelstore biedt virtual shoppen aan

20 maart 2020 14:48
Karsten Travelstore

Twee jaar heeft iedereen van Karsten Travelstore uitgekeken naar komend weekend. De grote stip aan de horizon waarnaar toe werd gewerkt, zo vertelt Jan Willem Algra.

Het nieuwe pand aan De Factorij in Zwaag is al even klaar en zou dit weekend haar grand opening krijgen. Dat gaat nu niet door. Zo is het feest voor alle relaties en de extra activiteiten voor de klanten afgezegd.

Adviezen RIVM opgevolgd

Van dag tot dag bekijkt men of de winkel open blijft. De adviezen van de RIVM worden hierbij opgevolgd. Ook is er nauw contact met de branchevereniging.

Een aantal producten doen het juist beter door de situatie. Zoals de handgel die inmiddels helemaal is uitverkocht. Ook is er een grotere vraag naar koelboxen. En wat Karsten Travelstore altijd in het voorjaar ziet is de stijgende vraag naar wandelschoenen.

“Zeker met alle beperkingen die er nu zijn kan wandelen een hartstikke goede uitkomst bieden. Zowel om fit te blijven als om het hoofd leeg te maken.”

Virtueel shoppen bij Karsten travelstore

Karsten Travelstore heeft het inmiddels ook mogelijk gemaakt om via een videoverbinding samen met een medewerker door de winkel “te lopen” en advies in te winnen.

Uitzending – 18 maart 2020

Jan Willem Algra over de aangepaste officiële opening van het nieuwe pand van Karsten Travelstore

Karsten Travelstore Grand Opening

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844