Kerstvierdaagse gemeente Opmeer in het teken van creatieve workshops en het ontmoeten van andere culturen

18 december 2022 16:00
Kerst Opmeer

Tijdens de kerstvierdaagse dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 december in de gemeente Opmeer kunnen basisschool kinderen creatief aan de slag met versiering voor in de boom of het huis. “Op de eerste dag is er ook ruimte om samen met de ouders aan te schuiven voor een maaltijd”, vertelt Wiebo Beenen. Graag hoort de organisatie vooraf wie hier gebruik van wil maken. “Zodat iedereen wat krijgt.” Aanmelden kan via het mailadres anverdan2020@gmail.com.

Op woensdag wordt er gezamenlijk gegeten worden door Oekraïense, Syrische, Afghaanse en Nederlandse families. Hiervoor is het mailadres voor opgave kerstactiewf@gmail.com. Wie graag wil komen maar geen vervoer heeft naar sporthal De Weyver in Hoogwoud kan hiervoor een beroep doen op de organisatie.

Tijdens de kerstvierdaagse kunnen senioren zich ook opgeven voor Gabberweek. “Dit gaat samen met een workshop”, vertelt Wiebo Beenen. “Het is veel omvattend deze kerstvierdaagse.”

Uitzending – 10 december 2022

De kerstvierdaagse in de gemeente Opmeer is veelomvattend volgens Wiebo Beenen. Luister het interview terug waarin de activiteiten de revue passeren.

Kerstvierdaagse gemeente Opmeer

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405