Kijk en luister hier tot vanavond 21:00 uur naar de Kermis Top 100!

13 april 2020 13:47

Tijdens Pasen staat Bovenkarspel altijd in het teken van de kermis. Door de coronamaatregelen moest het kermiscomité last-minute het roer omgooien. Ze hebben een alternatief bedacht en komen op kermismaandag met een live radioshow: de Kermis Top 100, waarmee ze ook geld gaan inzamelen voor de afgebrande Ceres molen.

 

“Het geeft heel veel energie”, aldus Adriaan de Wit en Joey Leeuwinga van het kermiscomité over hun nieuwe kermisplannen. “Je werkt vanaf oktober met elkaar ergens naartoe, dan is het leuk om er toch iets van te maken. Het viel twee weken geleden allemaal weg, toen hebben we direct een heel ander plan bedacht.”

Ze willen ervoor zorgen dat er in het paasweekend tóch een kermisgevoel heerst in Bovenkarspel. De kermis gaat evengoed door, maar dan van achter je beeldscherm. Het tienkoppige kermiscomité wisselt elkaar vandaag acht uur lang af in een live-uitzending van de Kermis Top 100.

Deze speciale uitzending kan je volgen via de webcam van WEEFF Radio, en vanaf 19:00 vanavond ook op de radio in heel West-Friesland!

 

 

 

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844