Kindermuziekfeest Opmeer keert terug na jaar afwezigheid

23 augustus 2021 19:19
Kindermuziekfeest Opmeer

Na een jaar afwezigheid vindt aanstaande zondag weer het kindermuziekfeest plaats in de gemeente Opmeer.

“In samenwerking met de gemeente hebben we gekeken wat er kan,” aldus Stéphanie Burgerhout van Stichting Muziek Opmeer. Er is gekozen voor een locatie naast de Bonifatiusschool in Spanbroek. Hier zal toegang zijn voor 250 bezoekers.De tweede editie van het Kindermuziekfeest heeft als thema ‘De Regenboog’, omdat dit feest voor iedereen is.

Workshops en voorstellingen voor alle leeftijden

Voor alle leeftijden zijn er van 10.00 tot 15.00 workshops en voorstellingen. Zo kunnen de kleintjes genieten van muziek op schoot, meezingen met gitaarmuziek, naar de voorstelling ‘Olifantje in het bos’ en naar ‘De Liedjestovenaar’. De kinderen van groep 3-6 genieten van boomwhackerworkshops, een bolderkaract of een workshop vioolspelen. Voor de oudste kinderen is er een silent disco, een DJ workshop en een heerlijk actieve slagwerkworkshop.

Vooraf reserveren via de website

Vanwege de maatregelen is reserveren via de website verplicht, er worden geen tickets aan de kassa verkocht. Zowel kinderen als volwassenen dienen in het bezit te zijn van een ticket. Kinderen tot 1 jaar hebben gratis toegang.

Het gehele gesprek met Stéphanie Burgerhout is onderstaand terug te luisteren.

Uitzending – 19 augustus 2021

Na een jaar afwezigheid keert Het Kindermuziekfeest Opmeer op zondag 29 augustus terug. Beluister het gesprek met Stéphanie Burgerhout terug.

Kindermuziekfeest Opmeer 2021

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405