Kindgericht Werken helpt gezinnen die het moeilijk hebben

5 december 2022 11:13
Door Nico Heij

Stichting Kindgericht Werken organiseert kleinschalige evenementen om gezinnen verder te helpen. In Stede Broec probeert de Stichting Kindgericht Werken gezinnen, die onder de armoede grens te helpen. Marianne de Vries: “Ik wil met deze stichting meer saamhorigheid creëren, meer laten zien wat er is en mensen bewust maken van de ander.” Het streven is zoveel mogelijk mensen bereiken, zo laagdrempelig mogelijk en eenzaamheid en armoede tegengaan.

De stichting organiseert onder andere projecten in Stede Broec rond Sinterklaas, Vader- en Moederdag, en nu rond de winter. Je kunt op 10 december naar een kerstmodeshow met allerlei workshops bij het Leger des Heils, op 14 december is er een levende kerststal op de kinderboerderij en kun je bordspelletjes doen, op 17 december is er voor tieners een movienight bij J.C. Inventas en op 21 december kun je kerstkaarten maken in het Stadsplein.

Je kunt contact leggen met de stichting via telefoonnummer 0624742650 (liefst appen) of via een mailtje naar kindgerichtwerken@gmail.com. Verdere informatie kun je krijgen via de Facebookpagina of via www.kindgerichtwerken.nl.

Uitzending – 3 december 2022

Een interview met Marianne van stichting Kindgericht Werken

Interview met Marianne van Kindgericht Werken

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405