‘Kleine Jongen 2’ van Hoornse rapper Engel is komende week WEEFF Top Favoriet

22 april 2023 20:31
Bron: Steven Engel

De Hoornse rapper Engel vindt de tijd rijp genoeg om na vijftien jaar een nieuwe draai te geven aan zijn single ‘Kleine Jongen’. En dus lanceerde hij gisteren om 00.00 uur precies zijn tweede versie. WEEFF houdt van onze West-Friese artiesten, en heeft de nieuwe single uitgeroepen tot nieuwe WEEFF Top Favoriet.

Op ‘Kleine Jongen 2’ is Engel samen te horen met de Amsterdamse rapper RBDjan, die geboren werd in Iran maar een Armeense achtergrond heeft. Ook de Brabantse Extince maakt onderdeel uit van de nieuwe versie. Deze ‘Spraakwater’-rapper staat voornamelijk bekend om de woordspelingen in zijn songteksten. Daarnaast is ook West-Friesland goed vertegenwoordigd door Jesper Huisman, die de baspartijen en gitaar voor zijn rekening heeft genomen.

De komende maanden gaat Engel langs verschillende popzalen in Nederland met zijn Veertig Tour. Deze wordt afgetrapt in het Huis Verloren in Hoorn. In de maand mei trekt de Hoornse rapper onder andere langs Paradiso in Amsterdam, Hedon in Zwolle en ’t Paard in Den Haag

WEEFF Spotlight

Bij jongerencentrum Cayen in Enkhuizen beet Engel vanavond het spits af voor WEEFF Spotlight. Bij dit gratis festival geeft WEEFF een podium voor lokaal talent. Naast Engel zijn er optredens van de bands Glock’45 en No Offense, en solo-optredens van Pieter Baas en Barney Willemse. WEEFF Spotlight is tot 01.00 uur te beluisteren via onze radiozender, in heel West-Friesland te vinden op 103.9FM.

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405