KUZKO heeft nieuwe WEEFF Top Favoriet in handen met ‘Get down’

26 april 2024 19:52
Bron: WEEFF

Bij het horen van de naam Kuzko kun je niet alleen denken aan de Disney-film, maar ook aan een Rotterdams duo. Sam Ouwehand en Danique van der Vlugt vormen deze band, en hun nieuwe single ‘Get down’ hoor je komende week op de radio als WEEFF Top Favoriet.

Met een voorliefde voor muziek uit de jaren ’80 en ’90, waarbij vooral de synthesizers een grote rol lijken te spelen, timmert KUZKO de laatste tijd aan hun muzikale carrière. Danique en Sam stonden onder andere op Eurosonic Noorderslag, Paaspop en Concert at Sea. Daarnaast deed het duo twee keer mee aan de Popronde.

“Get down gaat over dat je jezelf sexy en zelfverzekerd voelt”, vertelt zangeres Danique over de single. “Het is een nazomerse middag en je gaat straks naar het heetste strandfeestje, waar iedereen naar je gaat kijken. Je hebt niemand nodig, en gaat een geweldige tijd hebben.”

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844