Laura woest op keukenboer Heerhugowaard: “Mijn schoonouders gaan eraan onderdoor”

23 mei 2024 09:15
Bron: NH Media

Laura Reurekas uit Hoorn is woest. Haar schoonouders kochten een jaar geleden een keuken bij een zaak aan de Middenweg in Heerhugowaard. Alleen werd de keuken niet volledig geleverd en slecht gemonteerd. En ze zijn niet de enigen, de mailbox van mediapartner NH stroomt vol met reacties. “Ik ga er niet voor vastzitten, maar ik ga heel ver zodat die keuken afgemaakt wordt”, vertelt Laura.

Nadat Noemi Jones eind april haar verhaal doet stromen de klachten over de keukenzaak binnen. Inmiddels hebben meer dan 20 anderen zich gemeld met soortgelijke klachten over deze Heerhugowaardse keukenzaak.

Stress

Zo ook de schoonouders van Laura Reurekas. Ze betalen 16.000 euro en krijgen een incomplete keuken die hier en daar schots en scheef geplaatst is. “Ze zijn op leeftijd en gaan er echt aan onderdoor”, vertelt Laura. “Daarom heb ik het contact met de keukenboer overgenomen, want ze trekken het gewoon niet meer.”

Laura legt zich er voorlopig niet bij neer en strijdt door voor haar schoonouders. Goedschiks óf kwaadschiks. Bekijk hier de video:

Laura krijgt inmiddels geen contact meer met de keukenzaak ondanks dat er bepaalde beloftes zijn gedaan. “Er zouden nog nieuwe onderdelen komen, maar we krijgen al weken geen contact meer.”

Met de eigenaar is herhaaldelijk geprobeerd contact te krijgen, maar hij is onbereikbaar.

Ben jij ook een gedupeerde in dit verhaal? Of weet je meer van deze zaak en wil je dat (anoniem) delen? Mail dan naar: priscilla.overbeek@nhmedia.nl.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844