Levi Noë bracht een ode aan de Hoornse Stadsfeesten

17 juni 2020 13:04

Afgelopen weekend zouden de Hoornse Stadsfeesten weer losbarsten. Er kwam helaas een coronacrisis tussendoor, dus het mocht niet zo zijn. WEEFF Radio bood een alternatief, met drie uur aan oude live-opnames op de radio. Rapper Levi Noë was erbij.

Rapper en spoken word artiest Levi Noë deed vorig jaar een mini-tourtje langs verschillende Stadsfeestenpodia. “Vijf podia heb ik toen gedaan volgens mij”, vertelt Levi aan WEEFF Radio. Dit jaar schreef hij een ode aan de Hoornse Stadsfeesten.

Spoken word

Levi is bekend van DeFact & Overleef. Dat was echt een hiphop act. Daarna is hij de spoken word hoek ingedoken. Dit deed hij vorig jaar veel. “Ik denk dat ik gewoon blijf optreden met spoken word, omdat ik dat het tofste vindt. Ook is het voor mij een nieuwe uitdaging.” Qua optredens heeft dat dan ook zijn focus. Zo doet hij mee aan verschillende dichtwedstrijden. Vanwege corona heeft dat een tijdje stilgelegen. “Afgelopen donderdag mocht ik, op anderhalve meter afstand, weer meedoen aan een dichtwedstrijd in Rotterdam. Toen heb ik voor het eerst gewonnen. Ik was heel blij dat ik gewoon weer op een podium kon staan.”

Nieuwe hiphopnummers

Toch gaat Levi ook nieuwe hiphopnummers uitbrengen. “Ik had die liedjes gewoon liggen. Het is quarantainetijd natuurlijk en ik wilde toch op een manier mijn verhalen delen.”

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405