Lichaam aangetroffen in Bovenkarspel, 53-jarige man aangehouden

13 april 2023 17:10
Bron: NH Nieuws

De politie heeft woensdagavond in Bovenkarspel een overleden persoon aangetroffen onder verdachte omstandigheden. Er is een 53-jarige man uit de gemeente Stede Broec aangehouden. 

Bourgondiëweg Bovenkarspel politieonderzoek

Woensdagavond stroomde de Bourgondiëweg in Bovenkarspel vol met politieauto’s. Dit nadat de politie een huis had bezocht vanwege de vermissing van een vrouw, die in het huis zou wonen. Ook cirkelde er enige tijd een politiehelikopter boven de wijk. 

De vrouw zou sinds afgelopen maandag zijn verdwenen, vertelden omwonenden eerder aan NH. Agenten gingen woensdagavond voor buurtonderzoek langs de deuren en waren tot diep in de nacht bezig met het veiligstellen van sporen. 

Verdachte omstandigheden

Nu wordt duidelijk dat diezelfde avond een overleden persoon onder verdachte omstandigheden is aangetroffen. “Er werd vannacht een grote tent over een auto gezet”, aldus een buurvrouw. De politie heeft een 53-jarige man uit de gemeente Stede Broec aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid. Hij zit nog vast op het politiebureau.

De politie doet ook vandaag uitgebreid onderzoek naar het overlijden en de identiteit van de persoon.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405