Lie Out Loud van Bloxx is WEEFF Top Favoriet

22 augustus 2020 19:45
BLOXX

De WEEFF Top Favoriet van deze week is de nieuwe single van BLOXX. De Britse band breekt langzaam door in het thuisland en brengt volgende week haar debuutalbum uit. Titeltrack Lie Out Loud hoor je komende week nét wat vaker op WEEFF Radio.

Vorig jaar mocht BLOXX al mee op tour met The Wombats, maar een echte eigen doorbraak bleef uit. 2020 begon meteen positief: de single Coming Up Short ging in premiere bij Annie Mac op BBC Radio 1. Vanaf dat moment worden ze alleen maar populairder in het Verenigd Koninkrijk. Afgelopen zomer bracht de band nog eens een drietal nummers uit en kondigden ze hun debuutalbum aan.

Album

Dat release van dat album stond eigenlijk al gepland voor 14 augustus, maar werd uiteindelijk uitgesteld naar twee weken later: 28 augustus. Met de komst van de laatste ep, een maandje geleden, hebben we al een goed beeld hoe die plaat gaat klinken. Vergelijkingen met bands als Paramore of Echosmith zijn snel gemaakt, vooral door het karakteristieke stemgeluid van zangeres Ophelia Booth. Maar BLOXX maakt vooral hele vrolijke, aanstekelijke liedjes. Wij zijn fan en roepen Lie Out Loud dan ook uit tot onze WEEFF Top Favoriet. 

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

‘Lie Out Loud’ van BLOXX, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844

Nu live

Rob de Greeuw – Thuis in West-Friesland
16:00 – 18:00 uur

WEEFF TV