Looking For Faces van The Vices is WEEFF Top Favoriet

31 januari 2021 17:20
Looking For Faces van The Vices is WEEFF Top Favoriet

De Groningse band The Vices heeft hun debuutalbum aangekondigd. 12 maart komt hij uit, maar de titeltrack wilden ze al met de wereld delen. Looking For Faces is de nieuwe WEEFF Top Favoriet!

In 2019 deed de band mee aan de Popronde én stonden ze in het voorprogramma van de Nederlandse clubtour van Yungblud. In 2020 scoorden ze een bescheiden radiohitje met ‘Boy’. Nu is het tijd voor de volgende stap en brengt de band op 12 maart dus een eerste album uit: ‘Looking For Faces’.

Tour

Of het doorgaat is nog even de vraag, maar éen dag na de release van het debuutalbum staat de aftrap van een clubtour op de planning. De eerste show spelen ze dan in Vera in Groningen, waarna ook nog Paradiso Amsterdam, Doornroosje Nijmegen en Hedon Zwolle op de planning staan. Voor Paradiso zijn nog kaarten beschikbaar, maar de andere drie shows zijn inmiddels uitverkocht, meldt de band op Instagram.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Looking For Faces van The Vices, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Beeld: Still uit videoclip In and Out

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844