Love Out Loud van Sven Ross is de nieuwe WEEFF Top Favoriet

7 augustus 2021 20:04

De 23-jarige Sven Ross bracht afgelopen donderdag zijn nieuwe single Love Out Loud uit. De van origine uit Hoogkarspel afkomstige singer-songwriter woont al een paar jaar in onze hoofdstad Amsterdam. Maar luidt het spreekwoord niet je kunt een mens wel uit Hoogkarspel halen, maar Hoogkarspel niet uit een mens?

Met trots maken we dan ook bekend dat Sven Ross met zijn nieuwe single de nieuwe WEEFF Top Favoriet is!

Maart dit jaar kwam Sven al in de spotlights met zijn debuut single Heart Against The Rocks die hij met een crowdfunding actie heeft kunnen maken. Van de nummers die Sven tot dusver heeft opgenomen is het proces van dit nummer het meest speciaal. Op de zolder bij zijn moeder in Hoogkarspel is het allemaal begonnen met de akkoorden, de melodie en de tekst en samen met David Boyden van ICMP Londen heeft Sven de laatste hand aan het nummer gelegd.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Love Out Loud van Sven Ross, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844