Madelon trok met haar drone naar IJsland

27 april 2021 15:57

Fotografe Madelon Dielen reist ieder jaar naar IJsland om daar met cursisten foto’s te maken van de prachtige landschappen die IJsland te bieden heeft. Vanuit haar studio in Zwaag regelt ze alles voor de reis.

Nu door de coronapandemie het reizen stil ligt, hebben de IJslanders hun eiland weer terug. Hele gezinnen reizen af naar de uitbarstende vulkaan om er een leuke dag van te maken. Madelon reisde bewapend met een drone af naar een vulkaan in IJsland. Dit leverde prachtige beelden op.

Schade

Madelon vertelde in het WEEFF Café dat haar apparatuur wel wat schade had opgelopen. Vooral de beschermende rubbertjes van haar drone hangen er als verloren bij. “Andere fotografen worden gesponsord, maar ik heb maar één drone dus ik moet weer even sparen.”

In mei reist Madelon weer terug naar IJsland en gaat ze nog een filmpje opnemen. Helaas zonder cursisten, want IJsland laat nog geen Nederlandse toeristen toe.

Luister het hele gesprek met Madelon hier terug.

 

Uitzending – 23 april 2021

Madelon verteld in het Weeff Café wat zij in IJsland heeft gedaan.

interview Madelon Drone

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844