MAK Blokweer daagt bezoekers uit: bedenk een naam voor een lammetje

28 maart 2021 15:06
MAK Blokweer daagt bezoekers uit: bedenk een naam voor een lammetje

De lente is begonnen, dus is het ook tijd om de nieuwe lammeren te verwelkomen bij MAK Blokweer. Alleen hoe moeten al die lammeren nou eigenlijk heten? Dat mag jij bedenken! 

In het WEEFF Café legde Roy de Mol van MAK Blokweer uit dat er ruim 40 lammetjes zijn die een leuke naam moeten krijgen. Het is een flink klusje om voor al die schaapjes en geitjes een naam te bedenken. Daarom heeft het natuurpark een leuk initiatief bedacht om toch alle lammeren een naam te kunnen geven: een namen wedstrijd! 

Tim, Tom of Sunshine?

Roy vertelde dat er al een aantal namen binnengekomen zijn, variërend van Pluk, Abby, Tim en Tom tot bijzondere namen als Sunshine en Regenboog. Denk jij dat beter te kunnen? Via de site van MAK Blokweer kun je meedoen met de wedstrijd. Het park vraagt wel een bijdrage van 2 euro bij deelname, ter financiële ondersteuning van de kijkboerderij. Per bijdrage mag één naam ingestuurd worden. Wie weet loopt er dus straks wel een lammetje met jouw gekozen naam rond.

Uitzending – 26 maart 2021

In het WEEFF Café spraken we met Roy de Mol over de namen wedstrijd die tot 4 april gehouden word bij MAK Blokweer.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844