Making Waves van Yori & Okke Punt is WEEFF Top Favoriet

27 december 2020 21:56
Yori Swart - Making Waves is WEEFF Top Favoriet

De Alkmaarse Yori Swart was de afgelopen jaren druk als bandlid van Ilse DeLange, maar heeft zelf ook zeker niet stilgezeten. Samen met Okke Punt bracht ze eerder deze maand de single ‘Making Waves’ uit. Het is de nieuwe WEEFF Top Favoriet!

Onder haar artiestennaam Yori bracht de zangeres in 2012, 2017 en 2019 drie albums uit. Eerder dit jaar werkte ze al eens samen met Okke Punt. Ze grepen het vele thuiszitten als gevolg van de eerste lockdown aan om meer samen te werken. De twee zijn geen onbekenden van elkaar, Okke Punt speelde vroeger in Yori’s band. Nu houdt hij zich, naast zijn eigen muziek, vooral bezig met het schrijven van liedjes voor anderen. Zo werkt hij als songwriter voor onder meer rapper Snelle.

Making Waves

In december bracht het duo weer een single uit. “Making Waves gaat over verzet, weerbaarheid en een beweging van jonge mensen die staan voor een eerlijkere wereld, op wat voor manier dan ook”, schrijft Yori op haar Instagram. Wij zijn fan en draaien het nummer komende week lekker vaak op WEEFF Radio, als nieuwe WEEFF Top Favoriet!

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Making Waves van Yori & Okke Punt, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Beeld: Benniebear

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844