Man auto ingesleurd in Spanbroek, ‘volledige urgentie’ voor politie

27 mei 2023 06:17
Bron: NH Nieuws

Een man is gistermiddag in Spanbroek in een auto geduwd. De politie maakt zich ernstig zorgen om de gezondheid van deze man. “We tasten volledig in het duister”, zegt de politie.

Snapshot Video 241001 (01:03)

Rond 14.20 uur is de man aan de Herenweg onder dwang meegenomen. Bewakingsbeelden laten zien hoe de man wordt meegesleurd.

“Er is volledige urgentie, we tasten in het duister en maken ons ernstig zorgen over de man”

Woordvoering politie Noord-Holland

Wie de man is en waarom hij is meegenomen en waar hij nu is, is niet duidelijk. Daarom is de politie met spoed op zoek naar meer informatie. “Er is volledige urgentie, we tasten namelijk echt in het duister en maken ons ernstig zorgen over de man.”

Tekst loopt door na tweet.

“Het gebruik van zo’n foto is een vrij zwaar middel en zetten we dus niet onmiddellijk in. Maar nu dus wel. Hij lijkt onder dwang in de auto te zijn geduwd. Maar waarheen en waarom, is echt onduidelijk.”

Via Meld Misdaad Anoniem of het reguliere nummer 0900-8844 kunnen mensen daarom met meer informatie zich melden. Of anders kan 112 gebeld worden.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405