Mara Slippens uit Spanbroek Nederlands Kampioen turnen

8 juli 2022 10:56
Mara Slippens Nederlands kampioen turnen

Turnster Mara Slippens uit Spanbroek is bij haar debuut bij de eredivisie senioren Nederlands Kampioen op het onderdeel Sprong geworden. Samen met Sam van der Hilst uit Nieuwe Niedorp traint ze bij TopTurnen West. Ook voor Sam was het haar debuut bij de eredivisie senioren. Zij behaalde bij hetzelfde onderdeel een bronzen medaille.

Op het toestel brug behaalde Mara een bronzen medaille en Sam een 5e plaats met minder dan 0.3 punt verschil. Het Nederlands Kampioenschap turnen in AHOY Rotterdam bestond uit een meerkamp op zaterdag en toestelfinales op zondag.

Beluister onderstaand het gesprek met de turnsters, onder meer over hun kansen bij Oranje met het EK in augustus en WK in oktober in het verschiet.

Uitzending – 2 juli 2022

Mara Slippens uit Spanbroek is Nederlands Kampioen geworden op het onderdeel Sprong. Samen met Sam van der Hilst uit Nieuwe Niedorp presteerde ze uitstekend tijdens hun debuut bij de eredivisie senioren. Beluister hier het gesprek met de turnsters terug.

Mara Slippens uit Spanbroek Nederlands Kampioen turnen

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405