Meisje van WIES is WEEFF Top Favoriet

24 april 2021 19:45
Meisje van WIES is WEEFF Top Favoriet

Single voor single brengt de Nederlandse band WIES om de zoveel maanden weer nieuwe muziek uit. Gisteren was het de beurt aan nieuwe single Meisje, het is meteen de nieuwe WEEFF Top Favoriet op WEEFF Radio!

Meisje is de vijfde single van de band, de opvolger van Barman. Sinds de oprichting in 2019 brengt de band om de zoveel maanden weer wat nieuws uit, maar een eerste album laat vooralsnog nog steeds op zich wachten. WIES maakt rauwe, Nederlandstalige rockliedjes. Nieuwe single Meisje is wat dansbaarder dan haar voorgangers, volgens de band het resultaat van de komst van nieuwe drummer Dan Huijser.

Kroegentour

WIES dook de toiletten van Paradiso in om een videoclip voor Meisje op te nemen. In diezelfde Paradiso speelde de band eind vorig jaar nog een uitverkochte show in de grote zaal, in een aangepaste en verantwoorde vorm met zitplekken. WIES maakte eerder dit jaar bekend voornemens te zijn om een heuse mini-tour te organiseren langs de vier favoriete kroegen van de band, zodra dat weer mag.

Voor dit jaar staat er, als de maatregelen dat toelaten, ook nog een clubtour op de planning. Verder gaan ze weer op tour met Roxeanne Hazes. Vorig jaar verzorgde de band in een eerdere clubtour al eens het voorprogramma van deze zangeres.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Meisje van WIES, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844