Meisje zwaargewond na botsing met auto in Onderdijk en met traumaheli naar ziekenhuis

21 juni 2022 13:58

Een heftig ongeluk op de Pastoor van Santestraat aan het begin van de middag. Daar werd een voetganger aangereden door een auto. Het gaat vermoedelijk om een jong meisje, dat met een traumahelikopter naar het ziekenhuis is gebracht.

Ongeluk Wervershoof

Ter hoogte van de Pastoor van Santestraat in Onderdijk stak het meisje de weg over en werd aangereden. Hoe dat kon gebeuren, wordt nog onderzocht. Mogelijk hebben meerdere mensen het ongeluk zien gebeuren. De automobilist is aangehouden en wordt verhoord door de politie. 

Meerdere ambulances, brandweer en een traumahelikopter kwamen naar de plaats van het ongeluk. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met haar gaat, is nog onduidelijk. 

Weg afgesloten

De Pastoor van Santestraat werd na het ongeluk, dat rond 12.30 uur plaatsvond, afgesloten voor verkeer. De verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar het ongeval.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405