Midnight Sky van Miley Cyrus is WEEFF Top Favoriet

12 september 2020 19:44
Miley Cyrus Wonder World Tour

Miley Cyrus heeft weer eens wat van zich laten horen! Midnight Sky is de nieuwe single en komende week onze nieuwe WEEFF Top Favoriet. 

Na het succes van Miley’s megahit met Mark Ronson bleef het een tijdje stil rondom Amerikaanse zangeres. Toch liet ze eind vorig jaar weer wat van zich horen, in de vorm van een ep en een single. En waar we in 2013 nog een beetje moesten wennen aan dat gekke nieuwe geluid van de popster, vinden we dat nu klaarblijkelijk helemaal niet meer zo vreemd. Was het misschien toch die sloopkogel die voor alle gefronste wenkbrauwen zorgde.

Nieuwe single

Zo zelfverzekerd als Miley in 2013 op die sloopkogel zat, zo vol van zelfvertrouwen klinkt ze ook op haar nieuwe single Midnight Sky. De track heeft wat opvallende jaren ’80 deuntjes en natuurlijk ook weer een bijzondere clip. Die de zangeres zelf mocht regisseren. Dan wil je natuurlijk uitpakken! En dat doet ze, met een visueel circus vol glitters, bijzondere kleding, discobollen en heel veel kleurtjes.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Midnight Sky van Miley Cyrus, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405