Midwoudse Antoon bestormt hitlijsten: “We gaan heel Nederland overnemen”

3 juli 2021 21:11

Geboren en getogen in Midwoud, maar hard op weg om de wereld te veroveren: de 19-jarige rapper en muzikale duizendpoot Antoon voert al een aantal weken de hitlijsten aan met zijn track Hyperventilatie. Beter laat dan nooit: het is de nieuwe WEEFF Top Favoriet!

2020 was voor veel mensen een zwaar jaar, maar zeker niet voor Valentijn Verkerk, zoals Antoon in het dagelijks leven heet. Big2 (die van The Opposites) nam de rapper onder zijn vleugels en strikte hem voor zijn nieuwe label DreamTeam. Onder dat label bracht de Horinees een debuutalbum uit én een EP, vol met samenwerkingen met diezelfde Big2.

Kickstart

De echte kickstart volgt afgelopen voorjaar, als Antoon ook een plekje krijgt op het nieuwe album van Big2. Hoewel Antoons debuutalbum inmiddels al bijna een jaar oud is, wordt zijn track Hyperventilatie opgepikt door het grote publiek. “Veel radiostations brengen het nu ook als nieuwe single, terwijl het al een jaar oud is”, vertelt Antoon op WEEFF Radio. Hij is er nuchter over: “Whatever.”

Het nummer is inmiddels hard op weg om dé zomerhit van 2021 te worden. Volgens Antoon pas het begin: “We gaan heel Nederland overnemen!”

Je hoort Hyperventilatie van Antoon komende week lekker vaak op WEEFF Radio, als nieuwe WEEFF Top Favoriet. Bas & Esmee mochten het vanmiddag aan hemzelf vertellen. Luister het gesprek hier terug:

Uitzending – 3 juli 2021

Antoon is hard op weg om met zijn track Hyperventilatie de zomerhit van 2021 te scoren. Het 19-jarige talent blijkt gewoon uit Midwoud te komen, Bas & Esmee belde met Antoon over zijn recente successen.

Antoon verovert de wereld met Hyperventilatie

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405