Mogelijk verdovende middelen gevonden in loods Hoorn

8 september 2023 19:07
Bron: Inter Visual Studio

Bij een controle van de politie en de gemeente zijn er in een loods op de Atoomweg in Hoorn mogelijk verdovende middelen gevonden. Of het gaat om een drugslab, kan de politie nog niet zeggen. 

Bedrijfspand is afgezet door politie

Update: na een controle met de gemeente Hoorn werd er in de loods een hennepkwekerij en een niet in werking zijnde drugslab aangetroffen. Een grote hoeveelheid materialen en stoffen zijn in beslaggenomen. De recherche doet onderzoek. Er is op dit moment nog geen aanhouding(en) verricht.

Rond half vijf vanmiddag kwamen er meerdere politiewagens naar een bedrijfspand op de Atoomweg in Hoorn. Omdat er gevaarlijke zijn gevonden kon de politie pas na aankomst van de Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS) het pand binnentreden.

“De politie is op dit moment in het pand. Daar zijn mogelijk verdovende middelen gevonden,” bevestigt een woordvoerder van de politie. “Die middelen zullen in beslag worden genomen en veilig worden gesteld.”  

Tekst gaat door onder de foto. 

Verdovende middelen gevonden bij Atoomweg

De woordvoerder laat weten dat er na het weekend meer duidelijkheid zal komen over de vondst van de verdovende middelen en of het om een mogelijke drugslab gaat. De eigenaar van het pand zal zich bij de politie moeten verantwoorden over hoe de verdovende middelen daar zijn gekomen.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844