Morgen doet NH De Grote A7-race van Hoorn naar Amsterdam: wat is het snelst?

7 april 2024 12:00
Bron: NH Media

Nu de brug op de A7 deels is afgesloten, is het puzzelen hoe je het snelst aan de andere kant komt. Neem je de sluiproute? Pak je de trein of de fiets? Of riskeer je het erop, en waag je een poging via de twee rijbanen die nog wel open zijn? Maandagochtend nemen vier verslaggevers van NH de proef op de som en dat is te volgen in ons liveblog en op radio bij De Ontbijttafel, het ochtendprogramma van NH.

De A7 Race Header Final

Het idee is simpel: er vertrekken vier verslaggevers om 08.00 uur vanaf de Drieboomlaan in Hoorn. Ieder van hen pakt een ander vervoermiddel en route: Tom gaat met de auto over de A7, Mischa met de auto via een sluiproute, Nina met het openbaar vervoer en Frederieke pakt de elektrische fiets. Wie van hen als eerst bij het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid is, heeft gewonnen.

Maandagochtend stipt 08.00 uur komt NH met een liveblog. Hierin is de race van de vier verslaggevers te volgen. Wie wint volgens jou? Stem in de poll hieronder. 

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844