Musical vereniging Westend is op zoek naar nieuwe leden

29 januari 2022 20:48

Musicalvereniging Westend zag hun ledenaantal flink teruglopen. Door de coronabeperkingen hebben ze niet kunnen repeteren en online dat is bijna niet te doen. Dat ziet de vereniging terug in haar ledenaantal. In de afgelopen tijd zijn er ruim twaalf leden opgestapt.

Om het ledenaantal weer een beetje op te schroeven, organiseert de musicalvereniging een open avond. Heb je altijd al eens willen meemaken hoe het er aan toegaat bij Westend? Op maandag 31 januari om 20:00 uur kun je een kijkje nemen bij de vereniging.

Ze hebben voor deze avond een interactieve repetitie opgesteld, waarbij ze wat nummer gaan zingen uit bekende musicals. Het beloofd een avond vol zang en dans te zijn.

“Een chronisch te kort aan mannen”

Vooral nieuwe mannelijke leden zijn welkom, vertelt de vereniging op WEEFF Radio. Mocht je altijd al willen staan in een grote zaal of in een bekende musical willen spelen, meld je dan aan voor de open avond. Dit kun je doen door een mail te sturen naar secretaris@westendhoorn.nl.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844