Nabestaanden Sumanta in spanning na mogelijke doorbraak: “We zijn erg emotioneel”

13 september 2022 17:09

De ouders van Sumanta Bansi reageren ‘erg geëmotioneerd’ op de nieuwe ontwikkelingen in de zoektocht naar het lichaam van hun dochter. Dat laat hun advocaat, Maartje Schaap, weten aan NH Nieuws. 

Zoektocht Sumanta Hoorn 80

Er lijkt een doorbraak te zijn in de al vier jaar durende vermissingszaak van de Hoornse studente nadat verdachte Manodj B. – die afgelopen zomer tot vijftien jaar cel werd veroordeeld – vanmorgen plots meer losliet over waar hij het lichaam van Sumanta gedumpt zou hebben. 

B. deed dat op aandringen van zijn nieuwe advocaat, die hem onder druk heeft gezet om een einde te maken aan de al jaren durende onzekerheid voor de familie van Sumanta. Manodj B. heeft daarop verteld waar het lichaam van Sumanta zou liggen. Een grote zoektocht volgde, waarbij al snel bekend werd dat er menselijke resten zijn gevonden. 

Familie erg geëmotioneerd

De familie van Sumanta volgt de ontwikkelingen op de voet.

De ouders van Sumanta zijn erg emotioneel over de nieuwe ontwikkelingen. Ze vertellen in spanning de ontwikkelingen in het onderzoek af te wachten. 

De familie hoopt na al die jaren vooral op duidelijkheid. Sumanta’s moeder Sharmila deed afgelopen zomer in de rechtbank al een zeer emotionele oproep aan verdachte Manodj B. en smeekte hem om eindelijk eens te gaan praten over wat hij met haar dochter gedaan heeft. 

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405