Nadine Visser in halve finale 100 meter horden, Menno Vloon plaatst zich voor finale

31 juli 2021 09:46

Nadine Visser liet vannacht zien in uiterst sterke vorm te verkeren. De hordeloopster uit Hoogkarspel werd tweede in haar series op de 100 meter horden: 12,72. Polsstokhoogspringer Menno Vloon sprong naar 5.75 meter en de Krommenieër zat daarmee bij de beste twaalf. Dat was voldoende voor een finaleplek. 

In de voorbereiding op Tokio kampte de 26-jarige Visser met een hamstringblessure, maar daar merkte ze weinig van. “Mijn knie is al aardig groen”, lachte de West-Friese voor de camera van de NOS. “Morgenavond moet het een stuk scherper. Ik ben al een aantal weken helemaal klachtenvrij. Idealiter had ik een paar wedstrijdjes extra willen doen. Maar ik heb er vertrouwen in dat ik mijn beste race ooit kan lopen.”

De 27-jarige Vloon was over zijn wedstrijd erg tevreden. “Het bereiken van de finale is een droom”, zei hij emotioneel voor de camera van de NOS. “Ik heb nooit op zo’n hoog niveau gestaan. Ik heb verder nog niks in mijn hoofd.” 

Exit 

Tony van Diepen uit Heerhugowaard beleefde een prima race, totdat hij een terugval kreeg. Dat kost hem de halve finales op de 800 meter. De 25-jarige atleet eindigde als zesde in een tijd van 1.46,03.

Bekijk hieronder zijn interview met de NOS. 

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844

Nu live

Non Stop WF!
17:00 – 18:00 uur
Rob de Greeuw – Thuis in West-Friesland
16:00 – 18:00 uur

WEEFF TV