Neerlands mooiste glimlach komt uit… Grootebroek!!

14 mei 2021 21:44

Van het fenomeen missverkiezing heb je vast weleens gehoord, maar wist je dat er ook misterverkiezingen zijn, verkiezingen voor de mooiste man in plaats van vrouw? En wist je dat er in de top tien van knappe Hollandse mannen een West-Fries prijkt?

WEEFF radio sprak met Robbin Kooiman uit Grootebroek, de finalist in kwestie, over fotoshoots, over de catwalk en over wat er allemaal bij zo’n verkiezing komt kijken. Het gaat namelijk niet alleen om het plaatje, maar ook om zaken als zelfverzekerdheid, jezelf goed kunnen presenteren en om een goeie, gulle glimlach. Voor dat laatste is zelfs een aparte titel in het leven geroepen: ‘mister best smile of the Netherlands’, de beste glimlach van Nederland. Deze zogeheten subtitel werd gewonnen door Robbin en daar bleef het niet bij: Robbin won ook nog de titel voor Mister Best Commercial Face en het zou zomaar kunnen dat dit hem verschillende nieuwe modellenklussen gaat opleveren.

Fotograaf: Christianne Ramos

Mocht je dus binnenkort in een commercial of op een abri een mooie glimlach zien, dan zou het er zomaar eentje van West-Friese bodem kunnen zijn!

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844