Néomí pakt WEEFF Top Favoriet met nieuwe single ‘Someone new’

22 maart 2024 19:53
Bron: WEEFF

Authentieke verhalen met een vleugje folkmuziek: zo kunnen we de muziek van Neomi Speelman omschrijven. De zangeres en gitariste, die de artiestennaam Néomí heeft geadopteerd, hoor je komende week vaker op de radio. Haar single ‘Someone New’ is namelijk uitgeroepen tot nieuwe WEEFF Top Favoriet.

De zangeres uit Zwijndrecht, die vanwege haar moeder ook een half Surinaamse achtergrond heeft, begon al op jonge leeftijd met muziek. Haar eerste stappen met een piano mislukten volledig, waarna Neomi nooit meer meer iets met muziek wilde doen. Een paar jaar later kroop het bloed toch waar het niet gaan kan, pakte ze gitaarlessen op en begon met het schrijven van eigen liedjes. Daarbij nam ze de artiestennaam Néomi aan.

In mei toert de zangeres en gitariste langs verschillende zalen in Nederland. Zo staat ze op 3 mei in poppdium Paard in Den Haag, speelt ze shows in Utrecht en Nijmegen, en sluit Néomí haar toer op 25 mei af in de Tolhuistuin in Amsterdam.

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405