‘Neon Lights’ van Haagse band Ivyvox is nieuwe WEEFF Top Favoriet

5 mei 2023 19:54
Bron: Ivyvox

Met een deelname aan de Popronde vorig jaar en eerder uitgebrachte muziek die gebruikt werd in een film, is de Haagse band Ivyvox klaar om de rest van Nederland te veroveren. Hun vandaag gelanceerde single ‘Neon Lights’ moet de eerste aanzet geven. WEEFF helpt ze een handje, en roept de plaat uit tot WEEFF Top Favoriet.

De muziek van Ivyvox, bestaande uit drie dames en een heer, wordt vaak vergeleken met dat van de Amerikaanse rockband Paramore en de Canadees-Franse zangeres Avril Lavigne. De ‘catchy’ liedjes van de band moeten je terugbrengen naar een tijd waarin de poppunk en rock hoogtijdagen viert.

Met hun eerder uitgebrachte single ‘Tonight’ bereikten ze een nummer 1 plaats in de Indie Chart van Nederland. ‘Sweet Sixteen’, een andere single van Ivyvox, is gebruikt in de Nederlandse film ‘Leeuwin’, de sinds vorige maand in de bioscoop draait. Naast ‘Neon Lights’ zal de band deze zomer nog twee andere singles uitbrengen.

Romantische reis

Volgens de Haagse band neemt ‘Neon Lights’ je mee op een romantische reis vol avonturen en pure liefde. Het nummer moet qua tekst de opwinding beschrijving van samen nieuwe dingen doen, en het vinden van vreugde in kleine momenten.

De nieuwe single met bijbehorende videoclip zijn sinds vandaag te beluisteren en te bekijken. Ook zul je ‘m extra vaak voorbij horen komen in de programma’s van WEEFF Radio. Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405