Nieuwe eigenaren zorgen voor frisse wind in Sportcentrum De Weyver

15 januari 2023 15:12

Sinds twee januari is Gert Jan de Jong, samen met Dick Knijn, de nieuwe eigenaar van de sportcentrum de Weyver in Hoogwoud. Hun doel is om hier weer een ‘fantastisch bruisend centrum’ van te maken.

Om de Weyver nieuw leven in te blazen, moest er verbouwd worden. “Het was wel aan vernieuwing toe, moet ik eerlijk zeggen”, vertelt Gert Jan in de uitzending bij WEEFF. “De apparatuur was best wat verouderd en het paste niet helemaal in het plan dat wij voor ogen hadden”.

Pop-up gym

Om de verbouwing te kunnen overbruggen hebben de mannen de tennishal omgebouwd naar ‘pop-up gym’. Kortom alle spullen zijn verhuist naar de tennishal, waar tijdelijk gesport kan worden. In de tussentijd wordt de echte fitnesszaal verbouwd. De planning is dat de verbouwing medio april dit jaar klaar zou moeten zijn.

Luister hieronder het hele interview met Gert Jan de Jong terug.

Uitzending – 13 januari 2023

Momenteel wordt sportcentrum de Weyver verbouwt. Gert Jan de Jong is een van de nieuwe eigenaren en vertelt hierover in de uitzending.

Gert jan de Jong vertelt over de ontwikkelingen in sportcentrum de Weyver

Meer nieuws uit West-Friesland?
πŸ’¬ Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
πŸ“° Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
πŸ”” Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
πŸ“§ Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405