Nieuwe single ‘My hands’ van Amsterdamse band Loupe is deze week WEEFF Top Favoriet

7 april 2023 19:47

Wat krijg je als je vier vrouwelijke muzikanten in Amsterdam met elkaar muziek laat maken? De heerlijke klanken van de band Loupe. Met een nieuw album in aantocht releasten zij afgelopen woensdag de single ‘My hands’. Wij van WEEFF zijn fan, en bombarderen deze track tot nieuwe WEEFF Top Favoriet voor aankomende week.

Drummer Annemarie van den Born, gistariste Jasmine van der Waals, bassiste Lana Kooper en zangeres Julia Korthouwer vormen sinds een aantal jaar de band Loupe. Samen maken ze indie- en rockmuziek. Stevige riffs op de gitaar worden afgewisseld met melancholische liedjes. De start van de muzikale carrière van het viertal kwam door corona wat trager op gang, maar inmiddels hebben ze goed de smaak te pakken.

WEEFF Top Favoriet

Met nog een aantal optredens en een nieuw album in het vooruitzicht komen de vier muzikanten met nieuwe muziek. Zo releasten zij afgelopen woensdag hun single ‘My Hands’. Deze nieuwe track van de Amsterdamse band vonden wij te goed om te laten loupe, euhm… lopen. Daarom hoor je ‘My hands’ de aankomende week extra vaak op de radio, als nieuwe WEEFF Top Favoriet.

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844