Nieuwe single van Claude komende week te horen als WEEFF Top Favoriet

17 mei 2024 19:53
Bron: WEEFF

Zanger Claude heeft vandaag zijn nieuwe single ‘Parler Français’ gelanceerd. Opnieuw is de tekst een mix van de Nederlandse en Franse taal. Komende week is de single extra vaak op de radio te horen, want het is uitgeroepen tot WEEFF Top Favoriet.

De 20-jarige artiest uit Enkhuizen is allesbehalve een onbekende in de Nederlandse muziekscène. Met zijn debuutsingle ‘Ladada’ scoorde hij een nummer 1-hit in de Top 40, en daarna volgden nog andere succesvolle nummers als ‘Layla’ en ‘Vas-y (ga maar)’ dat hij samen maakte met Suzan & Freek.

Album in de maak en tour op het programma

Naast de single maakt Claude vandaag ook bekend dat hij dit jaar een album uitbrengt. “Ik ben op dit moment druk in de studio om het af te maken”, vertelt hij op zijn Instagram. “Maar het wordt zó tof! En dan is er nog meer nieuws, want bij een album hoort natuurlijk ook een tour.”

In de maanden en november staat de zanger uit Enkhuizen op verschillende podia in Nederland. Zo start hij zijn tour op 22 november in Enschede, waarna er ook shows gepland staan in Eindhoven, Den Haag en in poptempel Paradiso in Amsterdam. Eind dit jaar komt daarnaast ook een show in het Belgische Antwerpen. Een afsluitende show zoals dit jaar in Manifesto gaan we met deze tour helaas niet meemaken.

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844