Nieuwe single van Enkhuizer zanger Claude uitgeroepen tot WEEFF Top Favoriet

26 januari 2024 19:49
Bron: WEEFF

Met de vorige WEEFF Top Favoriet van de Opmeerse zanger Lucas Nicholas nog in het achterhoofd, krijgt opnieuw een West-Fries de eer. De nieuwe single ‘Écoutez-moi’ van Enkhuizer zanger Claude hoor je komende week extra vaak op de radio.

Met zijn debuutsingle ‘Ladada (mon dernier mot)’ komt de carrière van Claude eind 2022 in een stroomversnelling terecht. Hoewel hij nog wel blijft werken in het stationscafé van Enkhuizen, stapelen de boekingen en optredens zich op. Ook wordt hij door zijn grote held Stromae gevraagd om in zijn voorprogramma in de Ziggo Dome te staan, maar helaas gaat dat niet door vanwege ziekte bij de Belgische zanger.

In het afgelopen jaar volgt de eigen single ‘Layla’, en scoort hij samen met Suzan & Freek een grote hit met ‘Vas-y (ga maar)’. Met het einde van 2023 in zicht werkt Claude voor het laatst in het stationscafé, en kan hij zich volledig op zijn muzikale carrière richten. Met zijn vandaag uitgekomen ep, dat dezelfde naam draagt als de single, is ook deze start in ieder geval veelbelovend.

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844