Nieuwe WEEFF Top Favoriet komende week in handen van zangeres Inge Lamboo

27 oktober 2023 19:47
Bron: WEEFF

Multi-instrumentaliste Inge Lamboo heeft ongeveer 150.000 volgers op het platform TikTok, en kan nu ook trots melden dat ze een WEEFF Top Favoriet in handen heeft. Haar nieuwe single ‘Easy’ hoor je komende week extra vaak voorbijkomen op de radio.

Op 15-jarige leeftijd begon Inge met het schrijven van eigen liedjes. Naast zingen speelt ze basgitaar, gitaar, piano en op de drums. In april kwam haar debuutalbum ‘Black Heart’ uit, waarna ze gevraagd werd om het voorprogramma te verzorgen van Orange Skyline, en de band Nightwish van zangeres Floor Jansen.

Inge Lamboo is zondag een van de artiesten die optreden bij de Popronde in Hoorn. Dit ‘grootste rondreizende festival van Nederland’ is in het verleden een springplank geweest voor artiesten als De Staat, Froukje en Meau. WEEFF doet vanuit café de Beiaard verslag van dit evenement, waarbij Inge ook aan zal schuiven voor een interview. De uitzending begint zondag om 17.00 uur.

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844