Nights van Neon Trees is WEEFF Top Favoriet

1 augustus 2020 19:45

Het laatste album van Neon Trees is alweer zes jaar oud. Vorige week was daar ineens een nieuw album en wij zijn fan van openingstrack Nights. We roepen ‘m deze week uit tot onze WEEFF Top Favoriet. 

Ken je Neon Trees nog? In 2010 scoorde de Amerikaanse band een hitje met Animal. Twee jaar later evenaarde ze dat succes met Everybody Talks, maar verder behaalde de band nooit écht grote wapenfeiten. Het laatste album uit 2014 werd dan ook een grote flop. In 2020 probeert de band het opnieuw, met studioalbum nummer vier. Titel? ‘I Can Feel You Forgetting Me’. 

Single

We konden de plaat vorig jaar al voorzichtig zien aankomen, toen de band voor het eerst in jaren weer een singletje uitbracht. Daarna bleef het echter toch weer akelig stil. Tot twee maanden geleden, toen eindelijk single nummer twee verscheen. Daarna schoot het gelukkig op: nog twee ep’s in juli en slechts twee dagen later was daar ineens een album. 

Dit nieuwe album is prima in lijn met de sound die we kennen van de band. Openingstrack Nights vinden wij erg leuk, we roepen ‘m deze week dan ook uit tot onze WEEFF Top Favoriet. 

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

‘Nights’ van Neon Trees, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844