Nog geen duidelijkheid over doodsoorzaak gevonden persoon in Schellinkhout

26 februari 2024 11:18
Bron: Inter Visual Studio / Danielle Rood

Het is nog niet bekend of de persoon die vrijdag gevonden werd in Schellinkhout door een misdrijf of natuurlijke dood om het leven is gekomen. Dat zegt een politiewoordvoerder in een reactie op vragen van WEEFF/NH.

Overleden persoon Schellinkhout

Afgelopen vrijdag kreeg de politie melding van een overleden persoon in een villa aan de Dorpsweg in Schellinkhout. Er werd op grote schaal een onderzoek ingesteld, omdat niet zeker is of de persoon door een natuurlijke oorzaak of mogelijk misdrijf om het leven is gekomen. Het laatste wordt niet uitgesloten door de politie.

Een politiewoordvoerder laat deze maandagochtend weten dat de recherche het nog steeds in onderzoek heeft, en dat er nog geen resultaten bekend zijn. “We nemen de tijd om het goed in kaart te brengen”, licht de woordvoerder toe. “Het is natuurlijk ook erg vervelend voor familie en andere nabestaanden om in onzekerheid te zitten. We houden contact met de recherche.”

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405