NPO zendt vanavond documentaire uit over het leven van zangeres S10

22 mei 2024 16:11
Bron: NH Media / Maaike Polder

De in Hoorn geboren zangeres S10 geeft een openhartige en kwetsbare inkijk in haar leven. Vanavond zendt de NPO een documentaire uit over de 23-jarige artieste. S10 vertegenwoordigde Nederland twee jaar geleden op het Eurovisie Songfestival.

Documentairemakers Linda Hakeboom en Rolf Hartogensis hebben de West-Friese artieste twee jaar lang met een camera gevolgd. Niet alleen bij haar deelname aan het Songfestival in Turijn, maar ook op haar meest kwetsbare momenten thuis. Daarnaast wordt het verleden van de zangeres in beeld gebracht.

S10, artiestennaam van Stien den Hollander, vertelt onder meer over muzikale verhalen uit haar vroege jeugd. En ook de psychische problemen waar ze mee te maken heeft gehad komen aan bod. Zo belandde zij op jonge leeftijd in verschillende jeugdinstellingen.

Afgelopen week ging de EO-documentaire ‘Dat het goed blijft gaan met mij’ officieel in première, en vanavond rond 21.15 uur wordt deze uitgezonden op NPO 3. De uitzending valt samen met de Europese Week van de Mentale Gezondheid.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844