Odd One Out van Sylvia Aimee is WEEFF Top Favoriet

7 juni 2023 21:19
Sylvia Aimee
Bron: Sylvia Aimee

Ze deed mee aan het televisieprogramma ‘de beste sing- en songwriter van Nederland’ en is inmiddels ook al ontdekt door de grotere radiostations. Gelukkig komt dit talent ‘gewoon’ uit West-Friesland en roepen wij haar single ‘Odd One Out’ uit tot onze nieuwe WEEFF Top Favoriet.

Op haar website omschrijft ze dat muziek altijd haar reddingsboei is geweest. “Een manier om betekenis te geven aan het leven.” En daar gaat haar nieuwe track ook over. Ze heeft zich altijd het buitenbeentje gevoeld. Ze voelde zich verkeerd begrepen en onderschat. Maar is dat juist niet uniek? ‘Odd one Out’ is een ode aan jezelf met al je eigenaardigheden. 

Ze werkt al drie jaar met volle inzet aan haar nieuwe album en is momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor de release show op 2 juli. We kunnen niet wachten tot het eind van deze maand, want op 30 juni wordt eindelijk haar langverwachte album uitgebracht. En het goede nieuws is dus dat je deze week al een voorproefje van haar talent kunt horen, want ‘Odd One Out’ hoor je extra vaak bij WEEFF.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405

Nu live

Rob de Greeuw & Sandra van Leeuwen – Thuis in West-Friesland
14:00 – 17:00 uur

WEEFF TV