OM sluit meer arrestaties niet uit in zaak tegen vermeende overvalbende

20 maart 2024 21:08
Bron: NH Nieuws

Het Openbaar Ministerie (OM) sluit meer aanhoudingen niet uit in de zaak tegen een vermeende overvalbende. Dat liet de persofficier aan NH weten nadat de strafeisen waren uitgesproken tegen de zes verdachten. Tijdens de zittingen werden meerdere andere namen genoemd die mogelijk mee zouden hebben gedaan aan de overvallen. Bekijk hier de reportage over hoe de strafeisen opliepen van 3,5 jaar cel tot levenslang. 

Een uitgebreid verhaal over het bewijs dat het OM denkt te hebben voor de overvallen in De Goorn, Nieuwe Niedorp, Dreumel (Gelderland), Avenhorn, Heerhugowaard, Berkhout en Noord-Scharwoude lees je hier.

De rechtszaak gaat maandag verder met de pleidooien van de advocaten. Vijf van de zes verdachten ontkennen wat met de overvallen te maken te hebben. De zesde, Martijn G., heeft bekend betrokken te zijn geweest bij de overval in De Goorn. De uitspraak is op 27 mei. 

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405