Ondernemen tussen de koeien in Wervershoof

28 november 2021 00:28
Studio Paper
Bron: Aangeleverd

Gisteren was het small business day, oftewel de dag van de kleine ondernemingen! Daar zijn er natuurlijk heel veel van en ook hier in West Friesland heb je tal van kleine bedrijven. Ter ere van de feestdag sprak Gavin in de Mooij Show zaterdagavond met Lena Koopman die samen met vier vriendinnen Studio Paper heeft opgericht.

Een bedrijf dat een maandelijks abonnement aan “stationairy” producten aanbiedt. Producten gemaakt van papier en bedoelt om weer is lekker creatief bezig te zijn en een momentje voor jezelf te pakken. Dit kan bijvoorbeeld een mooi schriftje zijn, schattige stickers, kaarten of in de kersteditie bijvoorbeeld inpakpapier.

Elke maand is er namelijk een ander thema waar de meiden van Studio Paper hun box mee inrichten, en ze werken ook elke maand samen met een andere designer die de prints op de producten ontwerpen. Zo geven ze andere kleine bedrijven een platform en kunnen de abonnementhouders op hun beurt weer mooie nieuwe kunst ontdekken elke maand.

Uit de hand gelopen schoolproject

In het interview spraken Gavin en Lena onder andere over dat het bedrijf is begonnen als een uit de hand gelopen schoolproject en over de inspiratie die ze halen uit het West-Friese landschap. Het kantoor is namelijk tussen de koeien gevestigd in Wervershoof, en hierdoor vindt er soms een werkpauze plaats in de vorm van de beesten eten geven of de stal schoonmaken.

Mocht je dus nog geen kerst of sinterklaascadeau’s hebben, kijk is bij een leuk lokaal bedrijfje in plaats van de grote winkels, in het thema dus van “small business day”.

Uitzending – 27 november 2021

Zaterdag was het small business day, oftewel de dag van de kleine ondernemingen. Beluister het interview met onderneemster Lena.

Ondernemen tussen de koeien in Wervershoof

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405