Onderweg van Bazart en S10 is WEEFF Top Favoriet

2 oktober 2021 19:45
Bron: Lola Rombouts

De Vlaamse band Bazart en de Abbekerkse zangeres S10 presenteerden een verassende samenwerking, gisteren. De combinatie van Nederlandse hiphop en Vlaamse indiepop is opvallend. Onderweg is de nieuwe WEEFF Top Favoriet. 

Bazart bracht het nummer eigenlijk al eerder uit, het was de titeltrack van hun laatste album Onderweg, dat afgelopen zomer uitkwam. Samen met S10 stak de band het nummer in een nieuw jasje.

De Vlamingen kwamen via Instagram in contact met de zangeres. Na wat contact over en weer doken ze samen de studio in, om het nummer opnieuw op te nemen. Mét een aandeel voor S10.

Abbekerkse

De Abbekerkse S10 timmert al een tijdje aan de weg. Vorig jaar won ze met haar debuutalbum Snowsniper een Edison voor beste alternative act. Het massapubliek maakte dit jaar kennis met de zangeres, nadat rappers Frenna en Kevin haar nummer Adem Je In remixte. Vorige week verdween het nummer na acht weken uit de Nederlandse Top 40.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Onderweg van Bazart en S10, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405