Ongevraagd advies voor bondscoach van Oranje in nieuwe NH-serie Koeman & Koeman

15 juni 2024 19:01
Bron: NH Media

West-Friesland zit vol met mensen die de achternaam Koeman dragen, net als onze bondscoach Ronald Koeman. Tijdens het Europees kampioenschap voetbal in Duitsland geven de West-Friese Koemannetjes de bondscoach gratis en ongevraagd advies. Jaap Koeman (84) uit Hauwert trapt de NH-serie Koeman & Koeman af.  

Jaap Koeman geeft naamgenoot Ronald advies

Morgen begint om 15.00 uur voor het Nederlands elftal het toernooi, met de wedstrijd tegen Polen. Jaap is er nog niet gerust op. “In de poulewedstrijden spelen ze vaak wat voorzichtig. Ik denk dat het lang 0-0 blijft en dat invaller Wout Weghorst tien minuten voor tijd de 1-0 maakt.”

Daarnaast heeft de Hauwerter nog een advies voor zijn naamgenoot én gaat hij in op de affaire rondom de zweetband van Memphis Depay. “Aandachttrekkerij, daar heb ik niets mee”, klinkt het resoluut. “De spelers van Hauwert met een zweetband? Ze hebben een leuke ploeg, maar echt zweten doen ze niet. Dus dat lijkt me niet nodig.”

Bekijk hieronder aflevering 1 van Koeman & Koeman: 

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844