Online quiz voor West-Friese voetbalclubs

8 mei 2020 20:49
West-Friese voetbalclubs gesteund met online quiz

Carlo Dop is de bedenker en vragenmaker van de online voetbalquiz voor de West-Friese voetbalclubs die aanstaande zondag gehouden wordt.

Zelf is Carlo Dop ook voetballer. “Mijn hele leven al,” vertelt hij tegen WEEFF Radio.”Ik heb altijd bij Schellinkhout gevoetbald en nu bij de veteranen van Hauwert ’65.” Deze voetballoze periode vindt hij maar niets. “Ik sta niet echt te juichen. Ik mis het wel echt. Op zondag zelf en op zaterdag met mijn zoon.”

Online quiz steuntje in de rug voor de West-Friese voetbalclubs

De online voetbalquiz is ook bedoeld als steuntje in de rug voor de West-Friese voetbalclubs. “Van de tien euro inschrijfgeld gaat er zeven euro naar de club die je bij je inschrijving opgeeft,” vertelt Carlo Dop.

De quiz bestaat uit negen ronden van 15 vragen. Iets meer dan 10% van de vragen gaat ook over de West-Friese voetbalclubs. “Het zijn meerkeuzevragen waarbij je telefoon het antwoordkastje is. Het goede antwoord staat er altijd tussen. Dus je hebt 50% kans.”

Voor jezelf en voor de club

Tachtig mensen hebben zich al opgegeven voor de quiz. “Voor jezelf zijn er prijzen te winnen en ook honderd euro voor de club waarvoor je speelt.” Zondagavond 19.00 vindt de sportquiz plaats. Als normaal gesproken Studio Sport plaatsvindt.

Uitzending – 6 mei 2020

Initiatiefnemer en vragenmaker Carlo Dop vertelt over de online quiz waarvan 70% van de opbrengst naar de West-Friese voetbalclubs gaat.

online quiz voor West-Friese voetbalclubs

Opgeven voor de quiz kan via www.hoogkarspelquizevents.nl