Spiritualiteit in West-Friesland met Karel Haakman

18 oktober 2022 15:00

Een nuchtere West-Fries, zo noemt Karel Haakman zichzelf, maar ook een West-Fries die zich begeeft in de spirituele wereld. En daarin is Karel niet de enige merkt hij. Reden om binnenkort een workshop over dit onderwerp te organiseren.

Doordat veel mensen de afgelopen Corona periode vaak op zichzelf waren aangewezen merkt Karel dat men meer op zoek is gegaan naar wat je van binnen voelt.

“Veel mensen horen, proeven ruiken en zien en voelen van alles, terwijl ze geen idee hebben waar dat vandaan komt, en een medium gebruikt eigenlijk precies diezelfde zintuigen”

Karel Haakman

Die zintuigen hebben we allemaal, maar als een van die zintuigen meer is ontwikkeld , dan ga je dingen zien. En dat is dan niet perse dat je bijvoorbeeld overleden personen ziet lopen, maar dat je beelden duidelijker voor je ziet. En dat zien kun je trainen vertelt Karel op WEEFF Radio.

Beluister onderstaand het volledige gesprek.

Uitzending – 14 oktober 2022

Karl Haakman vertelt op WEEFF radio over spiritualiteit en zijn workshop "Ben ik een Medium"

"Workshop "Ben ik een Medium

Ben je ook benieuwd of je jouw spiritualiteit beter kan ontwikkelen? Op 27 oktober organiseert Karel in het dorpshuis in Onderdijk een keningsmakingsavond. Wil je hier meer over weten? stuur dan een mailtje naar mail@karelhaakman.nl