Op pad: Sven Ross letterlijk op tour langs voordeuren met nieuwe EP

27 februari 2022 12:00
Bron: Sander Huisman / WEEFF

Toen het niet zeker was of zijn releaseshow in het theater door kon gaan, bedacht Sven Ross iets ludieks: op tour langs fans in West-Friesland. Ongeveer 20 fans gaven zich op, en dus stapte Sven in de auto om te zingen bij mensen in de huiskamer. Verslaggever Sander Huisman reed achter Sven aan, belde handsfree met hem, en hoorde zijn nieuwste single live.

Het is zijn debuutplaat, en dus wilde Sven Ross – die eigenlijk Sven Reus heet – er wel zeker van zijn dat er iets gebeurde rondom het uitbrengen van de EP.

Omdat zijn optreden in de Drom op losse schroeven stond, bedacht Sven het plan om bij voordeuren te gaan zingen. Door het slechte weer werd hij overal binnen uitgenodigd, waardoor de connectie met de fans nog intenser was.

Artikel gaat verder onder de foto:

sven ross reus op pad

Toen bleek dat de releaseshow van ‘Filled With Gold’ op 4 maart toch door kan gaan in de Drom in Enkhuizen, leek het Sven zonde om het leuke plan van de voordeurtour af te zeggen. Dus nu zijn er twee feestelijke gebeurtenissen rondom het verschijnen van zijn debuutplaat.

Voor het staconcert in De Drom zijn nog kaartjes te verkrijgen.

Bekijk hier alle afleveringen van de serie ‘Sander Op Pad in West-Friesland’.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405