Opmeer brengt Huttendorp naar het buitenland

27 februari 2022 14:46
Award Opmeer

Award Opmeer, een ontwikkelingsprogramma voor jongeren, wordt vernieuwd. “Jongeren worden hierbinnen getraind en opgeleid tot vrijwilliger. Hierbij komen ze van alles tegen. Avonturen, muziek en het organiseren van activiteiten,” vertelt Wiebo Beenen. “Net als met de Gabberweek proberen we op deze manier de jongeren uitdagingen en perspectief te bieden.”

Het is de bedoeling dat op de informatieavond 14 maart jongeren hun eigen inbreng geven voor het jaarprogramma. Binnen het programma zijn ook vijf buitenlandse bestemmingen opgenomen. “Hier gaan we hutten bouwen met lokale organisaties daar. In Polen, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Engeland.” 16 maart is er nog een informatieavond specifiek over deze bestemmingen. Beide informatieavonden vinden plaats in Pardoes. Aanmelden voor de avonden kan via anverdam2020@gmail.com.

Uitzending – 26 februari 2022

Binnen het programma Award Opmeer zijn ook vijf buitenlandse bestemmingen opgenomen waar jongeren met elkaar hutten gaan bouwen. Beluister het interview met Wiebo Beenen over het ontwikkelingsprogramma voor de jeugd.

Opmeer brengt Huttendorp naar het buitenland

Meer nieuws uit West-Friesland?
πŸ’¬ Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
πŸ“° Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
πŸ”” Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
πŸ“§ Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405