Opnieuw ernstig ongeluk op A7, weg bij Wieringerwerf afgesloten

11 februari 2024 20:51
Bron: Inter Visual Studio

Voor de tweede keer vandaag is een ongeluk gebeurd op de A7. Ter hoogte van Wieringerwerf zijn twee auto’s op elkaar gebotst. Een persoon is gewond geraakt, maar nog ‘goed aanspreekbaar’.

Ongeluk A7 Wieringerwerf

Een woordvoerder van de politie vertelt tegen NH dat twee personenauto’s rond 19.45 uur op elkaar zijn gebotst. Onder andere de vangrail is geraakt en er is blikschade. Een persoon is gewond geraakt. “Maar beide betrokkenen zijn goed aanspreekbaar”, aldus de woordvoerder.

Op foto’s is te zien dat het een flinke klap was: het motorblok van de auto’s ligt op de weg.

Tweede keer raak op de A7

Ter hoogte van Noordbeemster gebeurde vannacht ook een ernstig ongeluk. Bij een eenzijdig ongeval dat rond 1.50 uur plaatsvond zijn twee mannen overleden van 19 en 27 jaar oud. Het 19-jarige slachtoffer komt uit Wervershoof, de 27-jarige uit Hoorn. 

Tekst gaat door onder de foto.

Ongeluk A7 Wieringerwerf

De A7 is ter hoogte van Wieringerwerf afgesloten zodat hulpverleners hun werk kunnen doen. Weggebruikers wordt verzocht de lokale omleiding te volgen. “Wat er precies is gebeurd is op dit moment onduidelijk, dat wordt onderzocht”, aldus de woordvoerder.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405