Ouderen aan het woord over hun toekomst

30 mei 2021 11:44
Zingeving Ouderen

“Zelfstandig wonen in een flat waarbij het niet nodig is een jas aan te trekken voor een kopje koffie of om sociale contacten op te zoeken”. Dit gaf een Zeeuwse oudere aan als haar wens voor de toekomst.

Ouderen wonen steeds langer thuis. Dit vraagt om nieuwe vormen van zorg, wonen en welzijn voor ouderen. Het betrekken van ouderen is hierin een uitdaging. En dat is precies wat de Regiotour Noord Holland Flevoland 1 juli aanstaande voor ogen heeft.

Rob de Greeuw sprak hierover met Willem Bakker van Stichting Ouderennetwerk West-Friesland. Het interview is onderstaand terug te luisteren.

Ouderen die hun ideeen, wensen en dromen willen uitspreken, een belangrijke stap om ze uit te laten komen, kunnen contact opnemen met de stichting via hun website.

Uitzending – 29 mei 2021

De Regiotour Noord Holland Flevoland wil ouderen aan het woord laten over zorg, wonen en welzijn. Beluister het interview met Willem Bakker van Stichting Ouderennetwerk West-Friesland hierover.

Ouderen aan het woord over hun toekomst

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844