Overval op supermarkt in Zwaag, dader gevlucht

5 juni 2023 20:20
Bron: PRIO1 West-friesland

Een filiaal van Albert Heijn aan de Dorpsstraat in Zwaag is vanavond overvallen. Een medewerker van de supermarkt werd bedreigd door de overvaller, die wist te ontkomen.

Supermarkt in Zwaag overvallen

Een woordvoerder van de politie vertelt tegen NH dat de melding van de overval rond 19.30 uur binnenkwam. “Tijdens de overval is een medewerker bedreigd, maar niet gewond geraakt.”

De overvaller vluchtte en de politie is momenteel nog naar hem op zoek. Of er iets is buitgemaakt en wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. “Het onderzoek loopt nog”, aldus de woordvoerder. 

Op Burgernet heeft de politie het signalement van de vermoedelijke dader van de overval verspreid. Het zou gaan om een lichtgetinte man van ongeveer 1,75 meter met dreadlocks. Hij draagt een zonnebril, zwarte broek en zwart-grijze trui. Aangeraden wordt om de man niet zelf te benaderen, maar contact op te nemen met de politie via alarmnummer 112.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844